Op zaterdagmiddag 7 oktober vindt een Ledenvergadering van GroenLinks Den Haag plaats in theater de Vaillant van 16.00 tot 18.00 uur.

Op zaterdagmiddag 7 oktober zijn alle leden van GroenLinks Den Haag welkom op de Ledenvergadering van de afdeling. We vergaderen in spannende politieke maanden voor de landelijke verkiezingen in theater de Vaillant in het centrum van Den Haag.

Vier keer per jaar organiseert GroenLinks Den Haag een Algemene Ledenvergadering (ALV). Bij een ALV worden alle leden van GroenLinks die in Den Haag wonen uitgenodigd om te vergaderen over de afdeling. Op de agenda voor de ALV van 7 oktober staan onder andere een stemming over een nieuwe voorzitter, een terugkoppeling van de reflectiecommissie en een update van het campagneteam. Na de ALV kan er worden nagepraat in het theater met een kopje thee of een ander drankje.

Kom je ook?

Opmerkingen bij het verslag van de vorige ALV kunnen voorafgaand aan de ALV worden gemaild naar secretaris@groenlinksdenhaag.nl.

Als je aandacht wilt vragen voor een sociaal of duurzaam initiatief kan je aan het einde van de vergadering plaatsnemen op de zeepkist. Meld je daarvoor aan bij Nina (secretaris@groenlinksdenhaag.nl).