Misschien ben je al bekend met de term wijkteams vanwege de huidige Tweede Kamercampagne. Maar de wijkteams blijven ook na de campagne en worden zelfs verder ontwikkeld.

Wijkteams zijn de oren en ogen van GroenLinks Den Haag in jouw wijk. Onze gemeenteraadsleden en wethouders horen graag wat er allemaal speelt in de stad. Daarnaast staat het wijkteam klaar om nieuwe leden welkom te heten en ze nader kennis te laten maken met GroenLinks. Tot slot is een wijkteam vrij om zelf activiteiten en acties te organiseren.

Om goed van start te kunnen gaan met de doorontwikkelde wijkteams, organiseren we voor ieder wijkteam begin 2021 een kickstart-sessie. In deze sessie gaan we met jullie bovenstaande zaken doorlopen en samen drie kernpunten voor de wijk vaststellen. Het doel is uiteraard om de beweging verder in gang te zetten. Wil jij hieraan bijdragen? Geef je dan op voor de kick-off in jouw buurt.

Vanwege de coronamaatregelen zijn de kickstartsessies online, via Zoom. Meld je aan met je e-mailadres, dan krijg je op tijd de link om mee te doen.

Heb je nog vragen over wijkteams? Stuur dan een berichtje naar campagne@groenlinksdenhaag.nl.