Op zaterdagmiddag 6 april zijn alle leden van GroenLinks Den Haag welkom op de eerste ledenvergadering van het jaar. We vergaderen vlak op een bijzondere buitenplek Pluk Den Haag, een samenwerking tussen CV Pluk Den Haag en Reakt. Pluk helpt mensen met psychische problemen of een verslavingsachtergrond op weg in hun dagelijks leven.

Vier keer per jaar organiseert GroenLinks Den Haag een Algemene Ledenvergadering (ALV). Bij een ALV worden alle leden van GroenLinks die in Den Haag wonen uitgenodigd om te vergaderen over de afdeling. Na deze ALV is er de mogelijkheid om na te praten en om een rondleiding te krijgen door de tuinen en de boerderij van Pluk.

Kom je ook?

Toegankelijkheid bij Pluk
Het terras is her en der wat hobbelig maar prima toegankelijk met een rolstoel/ scootmobiel. Voor de lunchroom hebben wij drempelhulpen bij de ingang. Helaas is er geen aangepast toilet aanwezig. De heemtuin kan een uitdaging zijn vanwege hoogteverschillen en stukken die wat zanderig of modderig zijn.

Opmerkingen bij het verslag van de vorige ALV kunnen voorafgaand aan de ALV worden gemaild naar secretaris@groenlinksdenhaag.nl.

Als je aandacht wilt vragen voor een sociaal of duurzaam initiatief kan je aan het einde van de vergadering plaatsnemen op de zeepkist. Meld je daarvoor aan bij Nina (secretaris@groenlinksdenhaag.nl).