Plastic rapen op het strand werkgroep DOEN GroenLinks Den Haag

[Actie] - Vind jij het ook belangrijk om onze idealen direct in de praktijk te brengen? Om niet alleen te praten over alles wat beter kan, maar er ook concreet iets aan te doen? Het kernteam van Werkgroep DOEN, de activistische werkgroep van GroenLinks Den Haag, denkt er precies hetzelfde over en nodigt je graag uit voor het komende evenement: plastic rapen op het strand. 

Laten we samen in actie komen! We dromen van een duurzame stad, een duurzaam land en een duurzame wereld en aan die droom kunnen we samen werken. Op zondag 11 juni verzamelen we om 12.00 uur bij strandtent Zuid op het Zuiderstrand. Kinderen zijn van harte welkom. Met onze werkhandschoenen (niet van plastic), vuilniszakken en groene kleding gaan we met z'n allen aan de slag. We lopen van het Zuiderstrand naar Kijkduin en zorgen er samen voor dat we ons mooie kustgebied schoner achterlaten dan we het hebben aangetroffen. 

Wat: al wandelend plastic rapen op het strand, van het Zuiderstrand naar Kijkduin.

Wanneer: zondag 11 juni van 12.00 uur tot 15.00 uur.

Waar: verzamelen bij strandtent Zuid op het Zuiderstrand.

Praktisch: neem werkhandschoenen (niet van plastic) en vuilniszakken mee en trek bij voorkeur een groene trui aan. Eigen GroenLinkskleding is fijn en anders heeft de werkgroep nog jasjes op voorraad. Kinderen zijn van harte welkom. 

Doe je mee?
Meld je dan aan, nodig je vrienden uit en kom op zondag 11 juni om 12.00 uur naar strandtent Zuid, waar een enthousiaste groep vrijwilligers op je staat te wachten. 

Heb je een leuk idee voor een volgende actie? Meld je idee bij Werkgroep!

 

Locatie

Den Haag
Zuiderstrand slag 11
2583 Den Haag
Nederland