Stadsconferentie

Op 9 november organiseert GroenLinks Den Haag de stadsconferentie. Die dag werken we op meerdere locaties door de stad samen aan een energietransitie van (of voor) iedereen, boeiend beroepsonderwijs voor jongeren, eerlijke banen ongeacht je achternaam of waar je vandaan komt.

Meld je middels onderstaand formulier aan voor de stadsconferentie! Geef middels dit formulier ook aan wat jouw voorkeursthema is voor het middagprogramma. 

Stadsconferentie GroenLinks Den Haag

GroenLinks Den Haag zet zich in voor een groener en socialer Den Haag. Dat doen wij echter niet alleen, maar met hulp van jullie: inwoners van Den Haag, groene en sociale organisaties en politieke bondgenoten. Wij vinden Den Haag de mooiste stad van Nederland, maar maken ons ook zorgen over een aantal ontwikkelingen. Zo zijn wij blij dat steeds meer mensen het belang van een energietransitie inzien, maar hoe zorgen we ervoor dat deze een transitie van iedereen wordt? Hoe zorgen we ervoor dat jongeren hun opleiding afmaken en een toekomst kunnen opbouwen in onze stad én dat iedereen in Den Haag gelijke baankansen heeft ongeacht achternaam of afkomst?

Op 9 november gaan wij hierover graag met jullie in gesprek. GroenLinks Den Haag organiseert de Stadsconferentie op verschillende locaties in Den Haag, waar we samen aan de slag gaan om over deze thema’s te praten én met ervaringsdeskundigen, experts en inwoners over oplossingen na te denken. We starten 9 november om 12:30 uur in de Prael (Esperantoplein 20, Den Haag), waar de dag centraal zal worden geopend. De voorzitter van Groenlinks Den Haag, Liesbeth Hofs, opent de stadsconferentie. Daarna gaan we uiteen in 3 groepen en werken we aan de volgende thema’s: boeiend beroepsonderwijs in beeld, een energietransitie van iedereen en eerlijke baankansen in een gesegregeerde stad (in de uitnodiging onderaan deze pagina vind je een korte beschrijving van de drie thema’s). Na afloop zal de stadsconferentie worden afgesloten door de fractievoorzitter van Groenlinks Den Haag: Arjen Kapteijns.

De agenda van de stadsconferentie is als volgt:
Vanaf 12:30u             Inloop met koffie/thee
13:00u – 13:30u        Opening Stadsconferentie
14:00u – 16:00u        Themabijeenkomsten 
16:30u – 17:00u        Dagafsluiting
17:00u – 19:00u        Borrel

Locaties:

Stichting Leren Doen
(Verheeskade 5)

Boeiend beroepsonderwijs in beeld

de Prael 
(Esperantoplein 20)

Een energietransitie van iedereen

de Prael 
(Esperantoplein 20)

Samen sterker: eerlijke baankansen in een gesegregeerde stad

Locatie

de Prael
Esperantoplein 20
2518 LE Den Haag
Nederland