Nieuws van Arjen Kapteijns

Keek op de Week: Paniekvoetbal en stopformulieren

Interview op Omroep West

[Blog] - Het was weer een mooie maar ook drukke week met interessante nieuwe ontmoetingen. De gemeenteraad draait deze laatste weken voor het zomerreces nog op volle toeren en tegelijkertijd komen de voorbereidingen op de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar al stevig op gang.

Lees verder

Keek op de Week: Het roer gaat om!

[Blog] - Wij hebben een baanbrekend akkoord gesloten met zeven andere partijen in de Haagse gemeenteraad! Deze week presenteerde ik namens GroenLinks samen met mijn raadscollega’s het Haags Klimaatpact. Met dit pact slaat een ruime meerderheid van de Haagse gemeenteraad de handen ineen om onze stad versneld duurzaam, groen en klimaatneutraal te maken.

Lees verder

Keek op de Week: Wandelen in Laak en taaie beleidstukken lezen

Fractievoorzitter Arjen Kapteijns

[Blog] - Verreweg het leukste als raadslid is om gewoon de stad in te gaan. Zo was ik vanmorgen in Laak waar ik met een betrokken bewoner door de wijk wandelde. Deze bewoner maakte zich ernstig zorgen over het woud aan regels waar de allerarmste mensen zich doorheen moeten worstelen om kwijtscheldingen te krijgen en over het gebrek aan groen in de stad.

Lees verder

Keek op de Week: Trump en de boter op ons hoofd

Fractievoorzitter Arjen Kapteijns

[Blog] - Het grote nieuws van deze week was natuurlijk het bizarre besluit van Trump om zich terug te trekken uit het Verdrag van Parijs. Het applaus en gejoel op zijn moment van aankondigen, afkomstig van de niet in beeld zijnde omstanders in de tuin van zijn Witte Huis en zijn triomfantelijke blik daarbij vond ik bijna beangstigend.

Lees verder

Pagina's