In 2011 kwam ik vanuit Bulgarije naar Nederland om te studeren. Ik wou toen graag erbij horen en meedoen, maar kwam er snel achter hoe lastig meedoen is wanneer je de geen woord Nederlands spreekt en de (on)geschreven regels niet kent. Dan heb je iemand nodig die begrijpt hoe je je voelt en iemand die bereid is om je de weg te wijzen. 

Gedurende de afgelopen 10 jaar heb ik niet alleen ervaren hoe fijn het voelt om hulp te krijgen, maar ook hoeveel voldoening het geeft om iemand anders de weg te mogen wijzen. Zo heb ik mij al vanaf mijn studententijd voortdurend ingezet voor het belang van anderen. Als mentor voor eerstejaars studenten, als lid van de onderwijscommissie en als bestuurslid in de universiteitsraad. Als rijksambtenaar verdien ik daar nog steeds mijn dagelijks brood mee.
Ook als bestuurslid Leden & Opleidingen bij GroenLinks Den Haag wil ik mij graag blijven inzetten voor anderen. Zodat nieuwe leden ook erbij kunnen horen en meedoen en zodat ideeën en ambities ruimte krijgen om te groeien. Zodat iedereen kan ervaren hoe goed het voelt om nuttig te zijn. En zodat wij samen kunnen bijdragen aan een eerlijker, groener en socialer Den Haag.