Hallo allemaal, ik ben Faraz. Sinds 2019 woon ik in Den Haag, in het Valkenboskwartier. Daar woon ik met veel plezier samen met mijn vriendin en onze twee (niet zo knappe maar wel heel leuke) konijnen. In dat jaar begon ik als docent geschiedenis op het Edith Stein College.

Wat mij direct opviel was de segregatie op de school, alle leerlingen hebben een migratieachtergrond. Gedreven om een kansrijke toekomst voor mijn leerlingen aan te bieden ben ik sinds 2019 met plezier aan het werk als docent. Ook buiten mijn werk wil ik hieraan bijdragen. Daarom heb ik besloten om actief lid te worden bij GroenLinks en middels de bestuursfunctie opleidingen mijn expertise als docent ook voor de partij in te zetten.

Ik wil mij de komende jaren graag richten op het organiseren van kennismakingen met de lokale politiek en het bespreken van actuele thema's voor de regio. Heb jij ook iets waarvan je denkt: hier zou ik graag wat over georganiseerd zien worden in de partij, in de vorm van een leergang, thema avond of iets anders? Laat het mij dan weten!