Mijn naam is Lauri van Oosterom, ik ben 31 jaar en werk sinds september 2021 als communicatieadviseur bij GroenLinks Den Haag.

Ik ben opgegroeid in Rijswijk en kom al sinds jonge leeftijd veel in onze mooie stad achter de duinen. Ik heb goede herinneringen aan alle dagen op het strand bij Kijkduin, de vele bezoekjes aan Madurodam en het Museon, en mijn wekelijkse schaatslessen bij de Uithof. Voor mijn studie Geschiedenis ben ik verhuisd naar Leiden waar ik actief ben geworden bij GroenLinks Leiden. Ik ben hier een aantal jaar bestuurslid communicatie geweest en heb geholpen met de organisatie van de Talentenpool.

Na mijn afstuderen heb ik enkele jaren gewerkt als projectmanager bij een vertaalbureau, ben ik fondsenwerver bij de Dierenbescherming geweest en heb ik me als communicatie medewerker hard gemaakt voor de belangen van journalisten. Ik ben een historicus met een groen hart en zet me graag in voor een betere wereld voor iedereen, mens en dier. Daarom ben ik ook al vele jaren als vrijwilliger actief voor diverse organisaties op het vlak van dierenwelzijn en duurzaamheid.

Heb jij goede ideeën, wil je iets aankaarten of met me bespreken? Neem dan contact op via lauri.vanoosterom@denhaag.nl.