Er zijn verschillende manieren waarop jij GroenLinks-PvdA de grootste kan maken. Hieronder lopen we de opties stuk voor stuk door. 

Huis-aan-huizen

Het belangrijkste onderdeel van de campagne: samen langs de deuren om met kiezers in gesprek te gaan. We voeren een campagne waarin we met zoveel mogelijk verschillende mensen in gesprek willen gaan over wat zij belangrijk vinden. Dat is niet alleen interessant, maar ook nog eens super gezellig! Je gaat namelijk met een hele groep campaigners door de wijk. We beginnen altijd met een kopje koffie (of thee) in de buurt, en na het huis-aan-huizen sluiten we ook af met een drankje. En, ook niet onbelangrijk: huis-aan-huizen is bewezen de meest effectieve manier van campagnevoeren die we hebben. Je maakt dus enorm veel impact als je mee langs de deuren gaat! 

“ Huis-aan-huizen is bewezen de meest effectieve manier van campagnevoeren. Met huis-aan-huizen maken we écht impact! ”

Daan Hofland Co-campagneleider GroenLinks Den Haag

Flyeren tijdens de eindsprint

Op de laatste dagen voordat we naar de stembus gaan, delen we flyers uit op de stations en andere drukke plekken in de stad. Zo worden mensen op de laatste dagen voor 22 november geïnformeerd over wat wij precies willen met Nederland. Om zoveel mogelijk mensen op het laatste moment te bereiken, zoeken we mensen die bereid zijn om flyers uit te delen met ons verhaal. Vanaf zondag 19 november tot en met woensdag 22 november staan we 's ochtends, 's middags en 's avonds op drukke plekken, dus er is vast een moment waarop je in de gelegenheid bent mee te helpen! 

Een campaigner van GroenLinks deelt flyers uit op het Centraal Station in Den Haag

Doneer aan de campagne

Heb je écht geen tijd om mee te helpen, maar wil je toch iets bijdragen? Dan is het mogelijk om te doneren aan de campagne. Van dit geld kunnen wij bijvoorbeeld evenementen organiseren, campagnematerialen aanschaffen en advertentieruimte inkopen. Ieder bedrag is welkom en kan gedoneerd worden via deze pagina

Overzicht van alle GroenLinks-PvdA-posters

Hang een poster voor je raam

We hebben een hele rits aan prachtige campagneposters, over veel verschillende onderwerpen. Er is dus altijd een poster over een onderwerp dat jij interessant vindt. De posters worden verspreid via onze wijkteams. Wil je graag een poster, maar heb je nog geen contact met (iemand van) je wijkteam? Geef dit dan aan via onderstaand formulier. Weet je niet zeker bij welk wijkteam je hoort? Check dan de veelgestelde vragen onderaan deze pagina. 

Op welke manier wil je meehelpen? 
Hoe wil je het liefst dat we contact met je opnemen?
Wil je toegevoegd worden aan (één van de) volgende groepschats?

Wil je weten hoe GroenLinks je persoonsgegevens verwerkt? Bekijk dan onze privacyverklaring.

Veelgestelde vragen