Nieuws

Verslag thema-avond 'Armoede in Den Haag’

Op 27 november organiseerde de werkgroep Sociaal een thema-avond Armoede in Den Haag. Op deze inspirerende avond dachten werkgroepleden samen met ondernemers, wetenschappers, ervaringsdeskundigen en hulpverleners na over hoe we samen kunnen zorgen voor een eerlijker en socialer Den Haag.

Lees verder

Welkom Ahmed!

Op donderdagavond is Ahmed Abushaam beëdigd tot fractievertegenwoordiger van GroenLinks Den Haag.

Lees verder

Late openingstijden zondag raken werknemers en MKB

Wethouder De Mos heeft een voorstel om winkels in de binnenstad op zondag tot 23:00 uur open te laten blijven, in plaats van de huidige sluitingstijd van 18.00 uur. GroenLinks maakt zich zorgen over de gevolgen voor werknemers en kleine winkeliers en stelt voor om de verruiming bij 21.00 te houden.

Lees verder

Bijeenkomst over Shelter City

Op woensdag 21 november organiseerde GroenLinks samen met The Hague Justice and Peace een lunchbijeenkomst, waarin mensenrechtenverdedigers van Shelter City hun verhaal konden delen.

Lees verder

Bouwplannen bij Villa Paulowna van de baan

De Haagse VVD, D66 Den Haag en GroenLinks zijn verheugd over de mededeling van wethouder Boudewijn Revis (VVD) dat het college geen toestemming geeft voor de bouwplannen bij Villa Paulowna aan de Van der Spiegelstraat in het Haagse Zeeheldenkwartier.

Lees verder

Pagina's