Nieuws

Heleen Weening : Duurzaam Den Haag wil aansluiten op de leefwereld van mensen

Duurzaam Den Haag levert al jaren een belangrijke bijdrage aan het groene bewustzijn van steeds meer bewoners en ondernemers in onze stad. Dit gaat verder dan het geven van voorlichting over hoe je bijvoorbeeld energie kunt besparen. Volgens directeur Heleen Weening is het stimuleren van een pro actieve houding minstens zo belangrijk om ervoor te zorgen dat die boodschap aankomt en ook beklijft.

Door Chantal Forêt van de GroenLicht-redactie

 

Lees verder

Willemijn Kadijk: Ik ben verliefd geworden op de lokale politiek

[Interview] Voor de serie ‘Vrijwilliger in de Spotlight’ sprak GroenLicht met Willemijn Kadijk. Ze is bestuurslid van GroenLinks Den Haag en zeer betrokken bij alles wat er binnen de Haagse fracie gebeurt. Na de Tweede Kamerverkiezingen stond er een foto van een feestvierende Willemijn  in de Britse krant The Guardian en de Amerikaanse New York Times: beide kranten gebruikten deze foto in hun berichtgeving over de verkiezingswinst van GroenLinks. Voor Willemijn vormt politiek een rode draad in haar leven.

Door Gea Dreschler van de GroenLicht-redactie

Lees verder

Terugblik op het politieke jaar

[Nieuwsbericht] - Nu het zomerreces begonnen is, blikken we even terug op het politieke jaar. Waar heeft de fractie zich voor ingezet? Wat hebben we bereikt? Waar zijn we geweest? Lees hier een korte samenvatting.

Lees verder

Pagina's