Nieuws

GroenLinks, PvdA en SP presenteren gezamenlijk sociaal manifest

Foto Flickr / David van der Mark

[Persbericht] - Den Haag staat voor gigantische uitdagingen. Uitdagingen waar we geen oplossing voor vinden als we kiezen voor ‘ik’ in plaats van voor ‘wij’. Waar we geen oplossing voor vinden wanneer we anderen de schuld geven, in plaats van kijken wat we samen als stad kunnen doen. GroenLinks, PvdA en SP staan voor een Den Haag van ons allemaal. Daarom slaan we de handen ineen met een sociaal manifest. Wij willen laten zien dat Den Haag met de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 kan kiezen voor een stad waar we ongelijkheid bestrijden in plaats van vergroten, en waar we kiezen voor vooruitgang in plaats van stilstand.

Lees verder

Met deze 40 mensen gaat GroenLinks Den Haag veranderen

[Persbericht] - De leden van GroenLinks Den Haag hebben zaterdag de definitieve kandidatenlijst vastgesteld voor de gemeenteraadsverkiezingen. Op de lijst staan kandidaten met een groot aantal verschillende culturele achtergronden en uit alle hoeken van Den Haag. De partij verwacht flink te groeien bij de verkiezingen in maart 2018.

Lees verder

GroenLinks: Leg consumentenvuurwerk in Den Haag aan banden

[Persbericht] - GroenLinks in de Haagse gemeenteraad roept burgemeester Krikke op stevigere maatregelen te treffen voor een veilige jaarwisseling. In een uitgelekt rapport noemt de Onderzoeksraad voor Veiligheid het gevaar van consumentenvuurwerk onaanvaardbaar. Daarom moeten er dit jaar al veel meer vuurwerkvrije zones komen, die ook echt gehandhaafd worden.

Lees verder

Arjen blogt: Vlaggengekte en tumult in de raadzaal

Eindelijk heb ik weer tijd om een stukje te schrijven. Het zijn drukke tijden voor iedereen en de werkdruk onder de roetveegpieten loopt ook weer flink op. Zelf ben ik vooral bezig geweest met de voorbereidingen op de verkiezingen. Deze week vallen veel puzzelstukjes op hun plek.

Lees verder

Pagina's