Nieuws

Wethouders benoemd en beëdigd

De nieuwe wethouders van Den Haag samen met de burgemeester Pauline Krikke

Donderdag 7 juni zijn de kandidaat-wethouders voor GroenLinks Liesbeth van Tongeren en Bert van Alphen benoemd en beëdigd. Samen met de GroenLinks-fractie gaan zich inzetten voor een duurzamer en socialer Den Haag.

Lees verder

Kom jij bij ons werken?

Raadsleden, voorzitter en kandidaat-wethouders van GroenLinks Den Haag

GroenLinks Den Haag heeft de afgelopen verkiezingen een historische uitslag geboekt. De fractie bestaat op dit moment uit maar liefst 5 raadsleden. GroenLinks maakt deze raadsperiode deel uit van het College en samen met de twee wethouders zetten we ons in voor een duurzame stad waar eerlijk gedeeld wordt. We zijn op korte termijn op zoek naar ondersteuning van de fractie. Wil jij bijdragen aan een groene stad, met schone lucht en kansen voor iedereen? Kom bij ons werken!

Lees verder

Sterk coalitieakkoord vol eerlijke kansen en groene ambities

Fractievoorzitter GroenLinks Den Haag Arjen Kapteijns en vice-fractievoorzitter Erlijn Wenink

Vanmiddag presenteerden Groep de Mos, VVD, D66 en GroenLinks het Haagse coalitieakkoord. GroenLinks treedt met twee wethouders toe tot het stadsbestuur van Den Haag. Met dit akkoord zetten we in op een klimaatneutrale stad in 2030, zorgen we voor schonere lucht en steunen we mensen die het minder hebben. GroenLinks won fors in Den Haag bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart. Fractievoorzitter Arjen Kapteijns en vice-fractievoorzitter Erlijn Wenink onderhandelden onder leiding van oud-minister Schippers twee maanden intensief met de drie andere partijen. 

Lees verder

Pagina's