Nieuws

Keek op de Week: Dure strandhuisjes en tochtige containerwoningen

Fractievoorzitter Arjen Kapteijns

Dure strandhuisjes voor ‘the happy few’ in Kijkduin en tochtige containerwoningen voor statushouders op een desolaat industrieterrein de Binkhorst. Het illustreert het verschil tussen zand en veen, tussen rijk en arm, tussen mensen die het goed voor elkaar hebben en mensen die hier nog maar net beginnen aan een nieuw bestaan.  

Lees verder

Ga jij voor GroenLinks Den Haag in de gemeenteraad?

Fractievoorzitter Arjen Kapteijns

In maart 2018 zijn er gemeenteraadsverkiezingen en GroenLinks wil graag weer met een grote en sterke fractie vertegenwoordigd zijn. We zoeken kandidaten die standpunten kunnen presenteren, belangstelling hebben voor lokale thema's, volksvertegenwoordigers zijn, willen samenwerken met de leden en met de stad, en voldoende tijd hebben.

Lees verder

GroenLinks Den Haag zoekt secretaris

Op 23 november 2016 is het huidige bestuur voor de periode 2016-2018 gekozen door de leden. Helaas is er toentertijd geen geschikte secretaris gevonden. Momenteel worden de taken waargenomen. Het bestuur is echter nog op zoek naar een vaste secretaris. Misschien word jij wel onze nieuwe secretaris?

Lees verder

Keek op de Week: Het dak eraf!

Fractievoorzitter Arjen Kapteijns

Het dak ging eraf woensdagavond bij GroenLinks. We vierden een historisch goede uitslag voor onze partij en we vierden de mateloze opluchting dat we niet in het rijtje achter Brexit en Trump zijn komen te staan. Zo’n 30.000 Hagenaars en Hagenezen vertrouwden hun stem aan ons toe. En al deze mensen geloven, net als ik, in een land waarin wij beter voor elkaar zorgen en beter met het milieu omgaan.

Lees verder

Pagina's