Even voorstellen: wie ben je en wat ga je doen?

Ik ben Floor Temmink en ik heb de eer om Lilian op te volgen als co-campagneleider voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen!

Waarom GroenLinks? ❤️💚

Politiek vond ik van jongs af aan al super boeiend. Op de basisschool keek ik al vol bewondering naar Femke Halsema tijdens de algemene politieke beschouwingen. Toen ik eenmaal mocht stemmen heb ik nog een tijdje gezweefd tussen de verschillende links/progressieve partijen, maar toen ik eenmaal stage liep bij het campagneteam op het Landelijk Bureau GroenLinks ben ik ‘geland’ en actief geworden voor deze mooie partij! 

Op welke manier voelen jij je verbonden met Den Haag?

Ik woon nu ongeveer drie jaar in de mooiste stad achter de duinen, in het Zeeheldenkwartier, waar ik verzeild ben geraakt door de overhitte Amsterdamse (studenten)huizenmarkt. Met een studentenleven in Amsterdam en mijn roots in het oosten van Nederland, ben ik Den Haag nog steeds volop aan het ontdekken. Taalles geven voor TaalAanZee was een mooi begin en deze campagne gaat ervoor zorgen dat ik Den Haag nog beter ga leren kennen!

Uit wie bestaat het campagneteam verder?

We hebben echt een geweldig team vrijwilligers, die ontzettend veel zin hebben in de aankomende periode. Rik, Lisa en Astrid zijn super druk bezig met het opzetten van de stadsdeelteams. Anke helpt hen ook en is daarnaast onze campagnepand baas. Roos, Iris, Niek en Renée zijn bezig met het organiseren van campagne acties. Daan en Dennis zijn onze IT’ers. En natuurlijk Robin die als DMM’er druk bezig is met o.a. onze socials. En niet te vergeten Jarre, die met zijn ervaring en vlotte babbel een fantastische campagneleider is!

Wat zijn jullie campagneplannen? Wat kunnen we verwachten van de campagne in Den Haag?

Hier kan ik natuurlijk een hele boom over opzetten, maar we gaan onder andere langs de deuren voor huis-aan-huis acties. We zijn heel druk met de stadsdeelteams! Daarnaast organiseren we toffe evenementen zoals een CampagneTour. Ook online zullen we goed zichtbaar zijn met bijvoorbeeld een flitsende campagnevideo.

Hoe kunnen vrijwilligers jullie daarbij helpen?

Vrijwilligers kunnen echt op alle mogelijke manieren helpen! We hebben mensen nodig die activiteiten opzetten, de wijk in gaan, contact zoeken met diverse organisaties in stad. Natuurlijk kunnen we ook hulp gebruiken met de communicatie (reageer daarom vooral op de openstaande vacature). En als je je wil inzetten voor de campagne stuur ons vooral een berichtje of meld je aan via de website! Het gaat een hele spannende en leuke campagne worden en Den Haag gaat groen kleuren.

Jarre en Floor zijn te bereiken via campagne@groenlinksdenhaag.nl