GroenLinks Den Haag steunt Sintvoorieder1

Met de intocht achter de rug is de sinterklaasperiode officieel begonnen. Een fijne tijd van samenzijn, gedichten, pepernoten… en cadeautjes. Helaas zijn cadeautjes niet voor elk Haags kind vanzelfsprekend: door armoede of een problematische thuissituatie is hun ‘pakjesavond’ een avond zonder pakjes. De stichting Sintvoorieder1 zet zich ervoor in dat ook deze kinderen een fijn sinterklaasfeest beleven. GroenLinks Den Haag steunt ze in deze missie, en doet daarom mee aan de actieweek (18 t/m 22 november) waarin Den Haag FM tijdens een marathonuitzending kadootjes voor hen inzamelt. Op donderdagavond zal onze fractievoorzitter daar live in de uitzending een grote hoeveelheid kadootjes bezorgen: help jij ons mee om dit aantal zo groot mogelijk te maken?

 

Vorig jaar is het ons gelukt om met behulp van onze leden en DWARS Leiden-Haaglanden 73 kadootjes te doneren. Dit jaar hopen we dat aantal te overtreffen. Wat kan jij doen om ons daarbij te helpen?
 
​- Je kan op dinsdag t/m donderdag tussen 12:00 en 12:30 je kadootjes langsbrengen op het stadhuis. Mail vooraf even naar groenlinks@denhaag.nl, dan zorgen wij ervoor dat ze worden opgehaald.
Let op! De kado's moeten wel aan bepaalde voorwaarden voldoen:
De kado's moeten nieuw of zo goed als nieuw zijn, en mogen geen gebruikssporen bevatten. Alles moet goed werken. Ook ontvangen ze liever geen gebruikte knuffels of kleding die gerelateerd is aan een specifieke maat. Je hoeft de pakjes niet zelf in te pakken, dat doen de vrijwilligers van Sintvoorieder1. 
 
- Heb je geen tijd om kadootjes langs te brengen, of heb je geen speelgoed meer in huis? Mail naar groenlinks@denhaag.nl en je ontvangt een linkje via waar je geld kan doneren. Voor dit geld zullen wij vervolgens kado's kopen, en namens GroenLinks Den Haag doneren. 100% van het gedoneerde geld zal uitgegeven worden aan pakjes. ​
 
Alvast heel erg bedankt voor je steun!