Doe jij met ons mee? 🎁

  • We zijn op zoek naar boeken en speelgoed, vooral voor kinderen tussen de 8 en 13 jaar. Uiteraard mag je ook cadeaus inleveren voor jongere kinderen.
  • Tweedehands cadeaus zijn welkom, maar zorg wel dat het cadeau compleet, heel en schoon is. Het is belangrijk dat er geen gebruikssporen op het speelgoed zitten en dat het cadeau nog in de originele verpakking zit.
  • De cadeaus hoeven niet te worden ingepakt.
  • Je kunt je cadeaus afgeven bij het pand van PvdA Den Haag (Stationsweg 10b) op volgende momenten: woensdagavond (19h-20h), donderdagavond (19h-20h), en zaterdagmiddag (14h-16h).

Wil je meer weten over Stichting Sintvoorieder1? Kijk dan op hun website. Daar vind je ook een handige checklist om te controleren of jouw cadeau geschikt is.

Heb je geen cadeau in huis en ook geen tijd om iets aan te schaffen, maar wil je wel graag een bijdrage leveren? Doneer dan aan ons via deze Tikkie, dan gaan wij op pad om extra cadeaus te kopen!

Doneer dan hier! (Mocht het tikkie volzitten: klik dan hier)

Tip van de Sint 🎁: Kan jij  de aankomende energiecompensatie (2x190,-) van de overheid kunnen missen, doneer deze kan aan kwetsbare stadsgenoten! Dat kan via deze actie, maar kijk ook eens op de site van Voedselbank Haaglanden of aan Sociale Fondsen Den Haag