Hoi, ik ben Arjan van der Hulst (1968) geboren in Leiden en woon inmiddels bijna 28 jaar in Den Haag. Ik werk bij de TU Delft waar ik mij bezig hou met informatiemanagement, financiële informatiesystemen en bedrijfsprocessen. Daarnaast ben ik daar ook lid van de ondernemingsraad waar ik financiën, vastgoed, Duurzaamheid en Biodiversiteit, human resources en Diversiteit en Inclusie in mijn portefeuille heb.

In mijn vrije tijd ben ik terug te vinden op het strand om te beachvolleyballen, ga ik graag naar een concert en als het onbewolkt is kijk ik naar boven om de sterrenhemel te bewonderen.

Ik vind het belangrijk dat we proberen om klimaatverandering tegen te gaan. Daar zijn een aantal grote veranderingen voor nodig die alleen tot stand kunnen komen als wij dat samen doen. Dat moet dus voor iedereen toegankelijk en betaalbaar zijn.  In GroenLinks heb ik medestanders gevonden met goede ideeën en het hart op de juiste plek. Mensen die deze ‘klus’ ook willen klaren met hart voor de natuur en hart voor de medemens. Daarom ben ik blij en trots om de voorzitter te mogen zijn.