Mijn naam is Iris Donker, ik ben 25 jaar en ik werk sinds mei 2022 als beleidsmedewerker bij GroenLinks Den Haag. Ik heb internationale politiek en conflictbemiddeling gestudeerd aan de Universiteit Leiden en de Universiteit van Amsterdam. Hiernaast ben ik binnen GroenLinks actief geweest bij het campagneteam van GroenLinks Den Haag, en ben ik als vrijwilliger verbonden aan Milieudefensie. 

Ik ben opgegroeid in Amsterdam en De Bilt, en woon sinds 2015 in Den Haag. Via het Centrum, Regentessekwartier, en Laak, ben ik nu in het Zeeheldenkwartier beland, waar ik met veel plezier woon. Den Haag heeft inmiddels echt een bijzonder plekje in mijn hart veroverd, en ik heb er heel veel zin in om samen met het team van GroenLinks nog meer bij te dragen aan de groene, sociale, en eerlijke ontwikkeling van de stad.  

Ik ben iemand die de verbindingen opzoekt tussen mensen, onderwerpen, uitdagingen en oplossingen. Ik hoor het graag als we iets voor elkaar kunnen betekenen! Heb je goede ideeën, wil je iets aankaarten of met me bespreken? Neem dan contact met me op via iris.donker@denhaag.nl.