He hoi, mijn naam is Luuk Voncken (1996) en ik ben jullie bestuurslid Politiek Personeelsbeleid & Talentontwikkeling. Ik ben een geboren en getogen Eindhovenaar die inmiddels al bijna 9 jaar in onze mooie hofstad woont. Ik ben hier gekomen voor mijn studie, maar gebleven omdat Den Haag echt mijn thuis werd. Inmiddels werk ik bij een adviesbureau voor gemeentes, waar ik me focus op opgaven in het fysieke domein.

In 2015 werd ik lid van GroenLinks en DWARS via leden van onze mooie afdeling en werd daarna gelijk actief. Vanuit daar heb ik ook veel voor onze jongerentak mogen doen, van lokaal bestuur bij de afdeling Leiden-Haaglanden tot voorzitter van de Raad van Advies, en van alles ertussenin. Daarnaast heb ik me ook voor de vakbond FNV mogen inzetten. Ik zet me met passie in voor de goede zaak, en doe dat dan ook met veel plezier voor GroenLinks Den Haag.

Ik ben een GroenLinkser op de linkerflank en ga altijd met plezier het debat aan over van allemaal verschillende onderwerpen. Daarnaast ben ik groot fan van (speciaal)biertjes, dus als je ooit ergens over wil discussiëren (met of zonder biertje erbij), spreek me vooral aan!