Hoi allemaal, ik ben Mary Kachavos (1991), geboren in de Verenigde Staten, maar inmiddels getogen in Nederland (Veluwe, Zeeland & Randstad). Ik woon sinds 2022 met veel plezier in Den Haag (Centrum/Zeeheldenkwartier), waar ik als beleidsmedewerker voor het ministerie van VWS crisismanagementervaring opdoe in de nasleep van de coronajaren. Daarvoor heb ik een banenzwerftocht door de publieke sector gedaan, geleid door een speciale voorliefde voor migratie, mensenrechten en Europese en internationale politiek.

Naast mijn lokale betrokkenheid ben ik dan ook bestuurslid bij het Jong Wetenschappelijk Bureau van GroenLinks, neem ik heel vaak tram 1 richting Scheveningen om uit te waaien, bewonder ik graag de musea van onze stad en vind ik het fantastisch om samen met vrienden en partijgenoten te sparren over hoe we media & politiek kunnen inzetten om onze wereld samen groener, linkser en progressiever te maken.

Als bestuurslid communicatie zet ik mij graag in voor een afdeling waar het groene, linkse en progressieve geluid zichtbaar en toegankelijk is voor iedereen – zowel langdurige leden als random voorbijgangers die aan komen waaien bij onze evenementen. Is er iets waar we over door moeten praten? Stuur me een berichtje op communicatie@groenlinksdenhaag.nl of weet me te vinden bij een van onze evenementen!