Hoi, ik ben Niels (1989) en ik ben afdelingsvoorzitter van GroenLinks Den Haag. Geboren in Rotterdam en via Breda, Tilburg en Amsterdam uiteindelijk in Den Haag terecht gekomen. Ik woon en werk in Escamp, maar ben op veel plekken in de stad te vinden.

In 2017 ben ik actief geworden voor GroenLinks. Alleen hier vind ik de persoonlijke waarden en idealen die ik nastreef terug. We zijn een constructieve en progressieve partij met goede ideeën voor de vraagstukken in onze stad en samenleving. Met beide benen op de grond en oog voor iedereen. Een partij met zeer gedreven leden en volksvertegenwoordigers. “Onze harten zijn groen en zitten links”. Actief zijn voor de Haagse afdeling is een praktische manier om mijn idealen te verwezenlijken, en het is nog leuk ook! Tijdens de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 deed ik dat als organiser in het campagneteam, kort daarna werd ik bestuurslid Leden & Opleidingen en sinds december 2021 ben ik afdelingsvoorzitter.

In het dagelijks leven doe ik nog andere dingen. Ik werk als zelfstandig lesmateriaalontwikkelaar, trainer (onder andere bij de GroenLinks Academie) en adviseur. De tijd die overblijft ben ik graag met vrienden en familie, die verspreid wonen over het hele land. Ik ga ook graag hardlopen en met man en hond wandelen in het bos of uitwaaien op het Zuiderstrand. In Coronaluwe tijden bezoek ik graag een bioscoop, theater, kroeg of terras.