Mijn naam is Nina Bohm (1992). Ik ben opgegroeid in Amsterdam en na twee studies in Delft – Bouwkunde en Wetenschapscommunicatie – in 2019 in Den Haag komen wonen. Voor mij is Den Haag bijzonder vanwege de veelstemmigheid van de stad én de stilte van de ongerepte duinen. 

‘s Zomers ben ik vaak op het strand te vinden, waar ik graag wandel en beachvolleybal. En dan fiets ik dagelijks langs de Schie naar Delft. Daar werk ik als onderzoeker en docent aan de Faculteit Bouwkunde van de Technische Universiteit. Mijn onderzoek gaat over duurzaamheidsonderwijs voor technische studenten.  

Omdat ik me actief wil inzetten voor een eerlijke, inclusieve transitie naar een veel duurzamere samenleving, ben ik in 2017 lid geworden van GroenLinks. Eerder zat ik in het bestuur van het Jong Wetenschappelijk Bureau GroenLinks. Nu ben ik aan de slag als secretaris van het afdelingsbestuur in Den Haag. Ik hoop daarbij op een creatieve en verbindende manier een bijdrage te leveren aan onze bijzondere stad Den Haag.