Voordracht kandidatencommissie

Vincent Gerez is econoom, een echte kosmopoliet en een aansprekende persoonlijkheid. Hij werkt(e) in vele functies rond het middelbaar beroepsonderwijs bij het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en voor het CIS. Vincent is ambitieus, een goede luisteraar en analytisch, we zien in hem een fijne toevoeging voor de lijst van GroenLinks.

Persoonlijke toelichting

Mijn naam is Vincent Gerez! Ik ben 27 jaar en ik woon met veel plezier in het prachtige Valkenboskwartier van Den Haag. Van huis uit ben ik econoom en sinds 2017 werk ik als beleidsmedewerker voor het Ministerie van OCW. Daar zet ik me in voor studenten en docenten in het mbo, in het bijzonder voor die studenten die extra hulp nodig hebben in het onderwijs.

Ik wil de gemeenteraad in om Den Haag eerlijker, inclusiever en groener te helpen maken. Door bij het indienen van moties en Raadsvragen meer gebruik te maken van hoe de overheid beleid maakt, denk ik dat we gemeente Den Haag meer de goede richting op kunnen krijgen.

Op vrije avonden is kans het grootst dat je me tegenkomt in een van de Haagse boulderhallen. Boulderen geeft mij de ideale mix van sporten, puzzelen en onder de mensen zijn. Een aanrader voor iedereen!