• Fractievertegenwoordiger sinds 2022
  • Woont in Bezuidenhout

Den Haag is de stad waar ik van hou en waar mijn roots liggen. Ik groeide op in Mariahoeve en kwam via Duinoord en Valkenboskwartier terecht in het Bezuidenhout. De mensen, wijken en het groen maken Den Haag de mooiste stad die er is!

Tegelijkertijd is nergens anders de ongelijkheid zo groot en zichtbaar. Als fractievertegenwoordiger strijd ik voor een Den Haag voor iedereen. Voor een leefbare stad waarin alle bewoners worden gehoord en gezien.

Zo zet ik mij in voor groene, schone en leefbare wijken in de hele stad: de verschillen tussen zand en veen en tussen arm en rijk zijn namelijk ook op straat zichtbaar. Ik wil de afvalcrisis en de hitte-eilanden in wijken als Laak, Schilderswijk en Transvaal aanpakken. Samen met de bewoners en organisaties.

Ook op andere thema’s zet ik mij in voor een rechtvaardige stad. Kwetsbare inwoners en onze vele (vrijwilligers)organisaties verdienen het om veel beter gehoord worden. Daarnaast is het schandalig hoe de tienduizenden arbeidsmigranten in onze stad moeten leven. Zij houden onze economie draaiende, maar wonen en werken vaak in mensonterende situaties. Dat moet anders.

Help mij daarom het verschil te maken! Heb jij signalen, zorgen of ideeën? Stuur dan vooral een mailtje naar vincent.thepass@hotmail.com!

Dossiers:

  • Buitenruimte (waaronder groen, bomen en afval)
  • Welzijn & wijkgerichte aanpak
  • Arbeidsmigranten