Werkgroep DOEN!

Breng je idealen direct in de praktijk bij Werkgroep DOEN!

Werkgroep DOEN! is de activistische werkgroep van en voor GroenLinks Den Haag en maakt dan ook integraal onderdeel uit van de afdeling. Op een kleine en concrete manier aan de slag gaan met acties die een directe impact hebben op dat moment en zo de Haagse samenleving net iets mooier en menselijker maken: daar gaat het om bij Werkgroep DOEN! 

In het voorjaar van 2017 kwamen, na een enthousiaste oproep van Irene Voskamp, vier Haagse GroenLinksers bijeen om de werkgroep op te richten en concrete acties in te plannen. Dit kernteam, bestaande uit Irene Voskamp, Arjen Burgers, Raki Ap en Wendy Schuchmann, heeft er ontzettend veel zin in. Samen bouwen aan een brede linkse beweging door mensen van binnen en buiten GroenLinks bij de acties te betrekken en de politiek op die manier weer een positief en menselijk gezicht geven: voor minder DOEN ze het niet! 

Deze introductie blijft bewust kort, want er is genoeg te DOEN! Ben jij het hiermee eens? Houd dan de agenda in de gaten en volg GroenLinks Den Haag op Facebook om op de hoogte te blijven van mooie acties. Heb je ideeën voor nieuwe acties? De leden van Werkgroep DOEN! zijn heel benieuwd, dus deel ze vooral!

Irene Voskamp
Raki Ap
Wendy Schuchmann