Steeds meer mensen zien een groene en sociale toekomst voor onze mooie stad. We willen als afdeling daarom zichtbaar zijn in de stad en ophalen wat er speelt in de wijken. Daarom hebben we wijkteams. Wijkteams bestaan uit drie of vier GroenLinks-leden die in dezelfde wijk wonen en daar niet alleen de oren en ogen van GroenLinks Den Haag willen zijn, maar ook de handen uit de mouwen willen steken om andere GroenLinksers en sympathisanten te betrekken bij de afdeling en de wijk. Als bewoner kun je bij de wijkteams terecht met al je vragen aan GroenLinks Den Haag. Zij zorgen ervoor dat je vraag of opmerking bij de juiste personen terechtkomt, zoals de fractie, een werkgroep of het bestuur.

Wijkteam Loosduinen

Leden in Loosduinen, laat je horen! We breiden het wijkteam in Loosduinen uit. Alexander Hijstek was hier al langer onze oren en ogen, daar komen nu mensen bij. 

Woon je in Loosduinen en wil je betrokken zijn? Heb je vragen, opmerkingen of aandachtspunten voor het wijkteam? Mail dan naar gldhloosduinen@gmail.com