Steeds meer mensen zien een groene en sociale toekomst voor onze mooie stad. We willen als afdeling daarom zichtbaar zijn in de stad en ophalen wat er speelt in de wijken. Daarom hebben we wijkteams. Wijkteams bestaan uit drie of vier GroenLinks-leden die in dezelfde wijk wonen en daar niet alleen de oren en ogen van GroenLinks Den Haag willen zijn, maar ook de handen uit de mouwen willen steken om andere GroenLinksers en sympathisanten te betrekken bij de afdeling en de wijk. Als bewoner kun je bij de wijkteams terecht met al je vragen aan GroenLinks Den Haag. Zij zorgen ervoor dat je vraag of opmerking bij de juiste personen terechtkomt, zoals de fractie, een werkgroep of het bestuur.

Het wijkteam Regentessekwartier bestaat uit Lenne Baboeram en Boudewijn van Eerd. Lenne en Boudewijn zijn hard bezig om contacten te leggen in de buurt. Hun doel is om het aanspreekpunt te worden voor buurtbewoners en solidariteit te versterken. Lenne en Boudewijn zijn daarnaast nog op zoek naar GroenLinksers om hun team te versterken! Ze kijken ernaar uit om de enthousiaste leden in het team te begroeten om samen te werken de wijk groener en socialer te maken. 

Woon je in de buurt en spelen er dingen, of wil je graag gewoon een kopje koffie drinken? Stuur dan een mailtje naar gldhregentessekwartier@gmail.com.