Beste verkiezingsuitslag ooit voor GroenLinks Den Haag!

Met vijf zetels en 10,6% van de stemmen is GroenLinks groter dan ooit in Den Haag. We gaan de komende vier jaar keihard aan de slag om onze mooie stad echt duurzaam en sociaal te maken.

De fantastische uitslag hebben we voor een groot deel te danken aan al onze enthousiaste vrijwilligers die zich de afgelopen weken hebben ingezet voor GroenLinks. Onze beweging groeit. En we zijn nog lang niet klaar met groeien. Iedere dag krijgt GroenLinks er nieuwe leden bij.

Wil jij je ook inzetten voor een eerlijke samenleving waarin we samen klimaatverandering aanpakken? Word actief bij GroenLinks Den Haag!

Formatiecafé

Wil je met de fractie in gesprek over de vorming van het nieuwe Haagse gemeentebestuur? Wil je Arjen Kapteijns, Mariëlle Vavier, Erlijn Wenink, Maarten De Vuyst en Serpil Ates komen feliciteren? Of weet je gewoon niet hoe je je woensdagavonden vol moet krijgen, nu de campagne voorbij is? Kom dan naar het GroenLinks-formatiecafé, de ideale mix van politiek en gezelligheid.
 
Wanneer?
Woensdagavond 4 april van 19:30 tot 21:00 gaan we in gesprek met de nieuwe fractie. Daarna sluiten we de avond feestelijk af aan de bar.
 
Waar?
Sociëteit Noordeinde, Noordeinde 10b, 2514 GH Den Haag

Campagne terugblik

20.684 Hagenaars stemden GroenLinks. Dit was de beste verkiezingsuitslag ooit voor GroenLinks in Den Haag. Een uitslag om heel trots op te zijn en waar velen aan hebben bijgedragen. Hoe hebben we dat voor elkaar gekregen?
We gingen door weer en wind 10.230 deuren langs om in gesprek te gaan met bewoners. Onze kandidaat-raadsleden namen deel aan 90 debatten. Onze werkgroepen organiseerden boeiende thema-avonden. Er werden tientallen interviews gegeven voor dagbladen, radio en tv en tot op het allerlaatst stonden enthousiaste GroenLinksers te flyeren op de stations.

Met een van de kleinste budgetten lukte het ons om maximaal zichtbaar te zijn in de stad, in de pers en op sociale media. We hebben positief campagne gevoerd en ons eigen verhaal verteld. Daar mogen we met ons allen best trots op zijn.

Het stopt hier niet. Het begint hier pas! Ben je nog niet actief bij GroenLinks Den Haag? Geef je hier op als jij mee wil doen aan de beweging die we in gang hebben gezet.