Samen maken we Den Haag socialer en duurzamer. Meld je aan en doe mee!

Word lid of vrijwilliger

Meld je hier aan als lid of geef je hier op als vrijwilliger.

Ledenactiviteiten

Vier keer per jaar is er een algemene ledenvergadering (ALV). Tijdens deze vergadering worden afdelingszaken besproken. Ook is er vaak een lezing of een debat over een actueel politiek onderwerp.

Daarnaast staan er altijd andere leuke en interessante activiteiten op onze agenda.

Word Apptivist

We sturen een paar keer per week korte, informatieve berichtjes via Whatsapp. Deze gaan bijvoorbeeld over aankomende activiteiten of GroenLinks Den Haag nieuws. Apptivist worden is heel eenvoudig:

  1. Zet 06-49580785 in je contactenlijst als Haagse Apptivisten. (Als je ons niet in je contactenlijst zet, ontvang je de berichten niet!)
  2. Stuur via Whatsapp je naam naar dit nummer.
  3. Je bent nu Apptivist!

Werkgroepen

De afdeling Den Haag heeft veel werkgroepen waarbinnen leden als vrijwilliger actief kunnen worden:

Volg ons!

Je kunt GroenLinks Den Haag volgen op Facebook, Instagram, Twitter, en YouTube. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief (vergeet niet om de lokale nieuwsbrief in te vullen).

Ga mee de straat op

We gaan regelmatig Den Haag in om te luisteren naar mensen en om een positieve, duurzame en sociale boodschap te brengen.

Campagne voeren is niet alleen nuttig, het is ook hartstikke leuk. Ons doel is niet om mensen te bekeren aan de deur. Het gaat erom dat we #nietschreeuwenmaarpraten. We krijgen altijd veel positieve reacties. We staan in direct contact met onze (potentiële) kiezers, kunnen vragen beantwoorden en standpunten toelichten.

Campagne voeren is méér dan alleen de deuren langs gaan, maar draait ook om gezelligheid en samen werken aan een groter GroenLinks. Het lijkt ons leuk als we elkaar beter leren kennen, dus nodigen we je van harte uit om na het campagne voeren een borrel te drinken.

Loop je voor het eerst mee? Geen zorgen! Dan kun je wat eerder aanschuiven voor een kennismaking en korte uitleg over campagne voeren. We gaan in teams, dus je hoeft nooit alleen de straat op.

Check de agenda op deze website of onze Facebookpagina voor de volgende huis-aan-huis actie.

Doneer

Met jouw hulp kunnen we de ambities van GroenLinks waarmaken in Den Haag. Steun ons met een bijdrage.

Wijkteams

GroenLinks Den Haag wordt steeds groter! Steeds meer mensen zien een groene en sociale toekomst voor onze mooie stad. We willen als afdeling daarom zichtbaar zijn in de stad en ophalen wat er speelt in de wijken. Daarom hebben we wijkteams. Wijkteams bestaan uit drie of vier GroenLinks-leden die in dezelfde wijk wonen en daar niet alleen de oren en ogen van GroenLinks Den Haag willen zijn, maar ook de handen uit de mouwen willen steken om andere GroenLinksers en sympathisanten te betrekken bij de afdeling en de wijk. Als bewoner kun je bij de wijkteams terecht met al je vragen aan GroenLinks Den Haag. Zij zorgen ervoor dat je vraag of opmerking bij de juiste personen terechtkomt, zoals de fractie, een werkgroep of het bestuur.

Op dit moment hebben we in de volgende wijken een wijkteam:

Deelnemen aan een wijkteam of er eentje oprichten? Meld je hier aan.